Disclaimer

De website is eigendom van Love2Learn, Lange Nieuwstraat 25B in Utrecht.

Deze disclaimer heeft betrekking op de informatie op de website van Love2Learn, www.Love2Learn.nl. Dus niet op alle andere websites die vanuit één van onze sites via een hyperlink of op een andere manier worden bezocht.

Betrouwbaarheid informatie

De gegevens over Love2Learn op de website zijn uitsluitend bedoeld om aan u informatie te verstrekken over onze organisatie in het geheel, onze producten en onze diensten. De beschikbare informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en wordt verondersteld betrouwbaar te zijn. Spel- en typefouten voorbehouden; Love2Learn kan geen garantie geven dat de informatie juist en/of volledig is en/of blijft en behoudt het recht de website zonder aankondiging buiten gebruik te stellen.

Aansprakelijkheid

Love2Learn is niet aansprakelijk voor geleden schade door onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van handelen op grond van informatie die op of via de website beschikbaar is. Indien er sprake is van enige uitleg of enig advies op de website van Love2Learn heeft dit een algemeen karakter. De uitleg of het advies is niet gericht op een specifieke situatie of probleem of een vervanging van een professioneel advies.

Auteursrecht

De inhoud van de website is auteursrechtelijk beschermd en deze auteursrechten liggen bij Love2Learn. Geen van de informatie mag worden gekopieerd, overgeplaatst of opgeslagen alvorens schriftelijke toestemming te hebben ontvangen van Love2Learn. Neem hiervoor contact op met info@love2learn.nl