Disclaimer

Drs. Linda Luchtman studeerde onderwijskunde aan Universiteit Utrecht en heeft zich de afgelopen 12 jaar gespecialiseerd in de werking van het brein en de implicaties voor leren en opleiden. Ze is via haar eigen onderneming Love2Learn betrokken bij verschillende (school)organisaties waar ze meedenkt en –werkt aan leergerelateerde vraagstukken. Tevens is ze verbonden aan Universiteit Wageningen (WUR), waar ze docenten van de WUR helpt professionalseren op didactiek. 

Linda schrijft dit blog om ideeen en bronnen te delen met opleiders, ouders, lerenden en overige geinteresseerden, welke relevant zijn voor en bijdragen aan het verhogen van de kwaliteit en het plezier in leren en opleiden. Ze nodigt allen die leren en opleiden een warm hart toedragen op te leren van elkaar, door constructief kritisch te zijn, samen onderwijs te plannen, uit te voeren en te evalueren en door samenwerking vooruit te komen.  

Disclaimer: de meningen die gedeeld worden in dit blog zijn die van Linda Luchtman en anderen die hebben bijgedragen. Linda schrijft dit blog op persoonlijke titel en ventileert niet de didactische visie van universiteit wageningen of andere instellingen met wie zij werkt.