Privacy statement

Persoonlijke gegevens

Wanneer u informatie aanvraagt, een product koop, zich inschrijft of op een andere manier een reactie van de Love2Learn vraagt via de website, vragen we u enkele persoonlijke gegevens in te vullen. Deze gegevens zijn strikt vertrouwelijk en worden enkel en alleen ingezien door daartoe bevoegde medewerker van de Love2Learn. De gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw reactie en/of aanvraag te behandelen, u te voorzien van de juiste informatie, statistische gegevens te bepalen of om contact met u te kunnen zoeken ten behoeve van (eventuele aanbiedingen van) onze producten en/of dienstverlening.

Gegevens verwijderen

U kunt te allen tijde inzage krijgen in uw persoonlijke gegevens zoals bekend bij de Love2Learn en deze gegevens laten verwijderen. De opslag en doorgifte van uw gegevens via de website van de Love2Learn zijn beveiligd via de moderne gebruikelijke technieken.

Vastleggen van bezoekergegevens

Bij een bezoek aan een van de websites van de Love2Learn worden alleen technische gegegevens geregistreerd (domeinnaam, hostcomputer vanwaar de bezoeker internet bezoekt, IP-adres (Internet Protocol) van de computer van de bezoeker, de datum en tijd van het bezoek, het internetadres vanwaar de website wordt bezocht) en geen persoonsgegevens (bezoeker blijft anoniem). De gegevens worden na enige tijd gewist.