In 7 stappen slimmer studeren

Wat houdt de "in  stappen slimmer studeren" videotraining precies in?
Download hier een beschrijving in pdf: factsheet 7 stappen videotraining

Hoeveel kost de "In 7 stappen slimmer studeren' videotraining?

Het hele pakket kost €149 inclusief BTW (21%)

Wat krijg ik als ik het 7 stappen videopakket koop?

Je krijgt toegang tot:

- de introductieles (dit is een bonusles)
- alle 7 stappen video's
- je ontvangt in pdf een 7 stappen opdrachtenboek,
  waarmee je alle stappen kunt doorlopen

Je kunt alle videolessen bekijken wanneer en hoe vaak je maar wil.

Kan ik het 7 stappen pakket ook kopen via een cash betaling of bankoverschrijving?
Nee, je kunt het 7 stappenpakket alleen elektronisch betalen via iDeal.

Voor welk niveau is de 7 stappen online videotraining geschikt? 
Het is moeilijk om te zeggen voor welk niveau de trainigen het meest geschikt zijn. Dit is per persoon verschillend.  Als je de previews op de love2learn website, van wat er in elke stap aan de orde komt, gemakkelijk te volgen vindt, dan kun je de hele videotraining hoogstwaarschijnlijk ook goed volgen. Maar als ik toch een antwoord moet geven op de vraag 'voor welk niveau zijn de 7 stappen videos geschikt', dan leert de ervaring dat deze videos geschikt zijn vanaf niveau: MBO 3/4, HAVO 4 en VWO 3. De online videotrainingen zijn zonder meer geschikt voor studenten in het HBO en het WO en voor professionals vanaf MBO 3/4. Lagere niveaus kunnen ook de videotraining volgen, maar dan is het een goed idee om dit dan onder begeleiding van een docent of andere begeleider te doen.

Als ik vragen heb over de inhoud van de 7 Stappen video's kan ik die dan stellen?
De 'In 7 stappen slimmer studeren' videotraining kan tegen een lage prijs aangeboden worden, omdat het een product is dat geheel zelfstandig, zonder begeleding van Love2Learn, kan worden gevolgd. Als je toch inhoudelijke vragen hebt, of begeleiding wil van Love2Learn, dan kan dat, maar dan dien je studie-coaching bij Love2Learn in te kopen. Dit betaal je dus apart.

Hoe goed moet mijn computer en internetverbinding zijn om het online 7 stappen programma te kunnen volgen?

Op je PC of Mac moet Flash geïnstalleerd zijn en je hebt een  minimaal beeldbreedte van 1024 pixels nodig. Verder adviseren we een moderne up-to-date browser (zoals internet explorer 8 of 9 / firefox 6 / safari 5 / chrome 13) en een vaste internetverbinding.

Hoe krijg ik toegang tot de videotrainigen?
Wanneer je de 7 stappen videotraining hebt gekocht via de website van love2learn, dan ontvang je een gebruikersnaam en een wachtwoord op het door jou ingevoerde e-mailadres. Met deze gegevens kun je inloggen via het login gedeelte op de website van love2learn en heb je toegang tot de videos.

Vanaf hoeveel computers kan ik het online programma bekijken?
Je krijgt een inloggegevens waarop je maximaal 2 verschillende computers mee kunt inloggen.

Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens ?
Bij een bezoek aan een van de websites van de Love2Learn worden alleen technische gegegevens geregistreerd (domeinnaam, hostcomputer vanwaar de bezoeker internet bezoekt, IP-adres (Internet Protocol) van de computer van de bezoeker, de datum en tijd van het bezoek, het internetadres vanwaar de website wordt bezocht) en geen persoonsgegevens (bezoeker blijft anoniem). De gegevens worden na enige tijd gewist. 

Overige

volgt spoedig